ΑΕΚ: Το ερωτηματικό με τον Πόνσε ενόψει Κηφισιάς

ΑΕΚ: Το ερωτηματικό με τον Πόνσε ενόψει Κηφισιάς
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με τον Έκι Πόνσε ενόψει του ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμμετοχή του Έκι Πόνσε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά την Κυριακή δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Πολλοί εκτιμούσαν ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας για τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάσει το σχήμα με Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε στην ίδια ενδεκάδα. Το πλάνο αυτό ωστόσο δεν είναι τόσο σίγουρο σύμφωνα με την Ώρα, ότι θα μπορέσει να εφαρμοστεί, μιας και ο Αργεντινός φορ το τελευταίο διήμερο λείπει από τις προπονήσεις.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει εξασφαλίσει άδεια από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση για ένα οικογενειακό του πρόβλημα και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλμέιδα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Κηφισιά βρίσκεται ο τιμωρημένος Βίντα, ο Ρότα που θα προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων, ο Σιμάνσκι που ανεβάζει ρυθμούς, ενώ θα φανεί αν ο Πάολο Φερνάντες θα μπει σήμερα σε φουλ ρυθμούς. Χθες πάντως προπονήθηκε κανονικά ο Μάνταλος και υπολογίζεται κανονικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X