Πρόσκληση από την ΑΕΚ για παιδικά μαθήματα πυγμαχίας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pygmaxiaΠρόσκληση για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα πυγμαχίας κάνει το τμήμα μποξ της ΑΕΚ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Η πυγμαχία αποτελούσε το αγαπημένο άθλημα των Αρχαίων Ελλήνων και έχει ιστορία 5.000 ετών. Είναι επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα από την 1η Ολυμπιάδα. Η Α.Ε.Κ, ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο, καλλιεργεί από το 1968 την πυγμαχία, έχοντας σημειώσει αναρίθμητες επιτυχίες, με Ολυμπιακές, Πανευρωπαικές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες. Σε αυτό το πλαίσιο, προσκαλεί νέα παιδιά, ηλικίας από 13-18 ετών να συνεχίσουν την παράδοση του ιστορικού πυγμαχικού τμήματος της Α.Ε.Κ.

Αγαπητοί γονείς,

Η Α.Ε.Κ. διαθέτει έμπειρο προπονητικό προσωπικό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και παιδαγωγικές ικανότητες και σας προτρέπει να εγγράψετε τα παιδιά σας στο ανδροπρεπές άθλημα της πυγμαχίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον υπεύθυνο τμήματος, στα τηλέφωνα 6984798441, 6972600327”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X