ΑΕΚ: Ανοιχτές προπονήσεις για αθλήτριες άνω των 12 ετών!

ΑΕΚ: Ανοιχτές προπονήσεις για αθλήτριες άνω των 12 ετών!
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημέρωσε για την διεξαγωγή ανοιχτών προπονήσεων στο ποδόσφαιρο για κορίτσια άνω των 12 ετών το διάστημα 19-23 Φεβρουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως το διάστημα 19- 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά για αθλήτριες άνω των 12 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ανοιχτή καταγραφή ικανοτήτων για αθλήτριες άνω των 12 ετών, αξιοποιώντας τη διακοπή του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή, Χρήστου Χριστοπούλου, αλλά και του επικεφαλής προπονητή του τμήματος, Νίκου Κωτσοβού. Οι ώρες προπονήσεων είναι 16:30-18:00.

Να σημειωθεί πως οργανώνεται η συμμετοχή αρκετών αθλητριών από Συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου της ΑΕΚ, όπως ο Έβρος Σουφλίου και ο Atlas FC Πάτρας.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X