ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μουκουντί - Αναμένονται τις επόμενες ημέρες και άλλες επιστροφές

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μουκουντί - Αναμένονται τις επόμενες ημέρες και άλλες επιστροφές
Photo Credits: INTIME

Θετικά νέα από τα Σπάτα με τον Αρόλντ Μουκουντί να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στα Σπάτα για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που είδε τον βασικό στόπερ της ομάδας, Αρόλντ Μουκουντί να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Προέκυψαν θετικά νέα από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον Αλμέιδα να βλέπει τον Αρόλντ Μουκουντί να φωνάζει «παρών».

Ο Μουκουντί, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ, επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τον Αλμέιδα να βλέπει, πλέον, ότι έχει στη διάθεσή του και τους 4 στόπερ της ομάδας ενόψει Κηφισιάς.

Από εκεί και πέρα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες κι άλλες επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα, από την λίστα των μέχρι τώρα τραυματιών.

Όπως είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου, άλλωστε, μετά το παιχνίδι στην Τούμπα ο «Πελάδο» περιμένει και τον Πάολο Φερνάντες να επιστρέψει έπειτα από τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός, ενώ αναμένει και την επιστροφή του Άμραμπατ από το μυϊκό πρόβλημα που τον είχε αφήσει εκτός τελευταία.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X