ΑΕΚτζήδες από σήμερα έδιναν τη «βοήθεια» τους για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς

ΑΕΚτζήδες από σήμερα έδιναν τη «βοήθεια» τους για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΧθες βράδυ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ότι στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας από αύριο Τρίτη μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου θα συγκεντρώνονται δέματα βοήθειας προς τους πληγέντες της Κεφαλονιάς από τον μεγάλο σεισμό. Ωστόσο, φίλοι της Ένωσης από σήμερα κιόλας έσπευσαν στα γραφεία να φέρουν βοήθεια, δείχνοντας την θέληση του για βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε από την επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο facebook μπορούν και οι ΑΕΚτζήδες εκτός Αθήνας να αποστέλλουν τη βοήθεια τους στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά:

«Από σήμερα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφεραν δέματα βοήθειας προς τους πληγέντες της Κεφαλονιάς στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας!  Η συγκέντρωση των δεμάτων (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας και νερά σε εμφιαλωμένες συσκευασίες) θα συνεχιστεί από αύριο το πρωί στις 09:00 μέχρι και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΑΕΚ.

Για όσους είναι εκτός Αθήνας και θέλουν να συμμετάσχουν στην αποστολή βοήθειας της ΑΕΚ στους συνανθρώπους μας, μπορούν να αποστέλλουν τα δέματα τους στα γραφεία του συλλόγου (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, ΤΚ 14341, τηλ 210-2584582).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X