Αλμέιδα: «Μακάρι να μείνω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σ' αυτό το καταπληκτικό κλαμπ» (VIDEO)

Αλμέιδα: «Μακάρι να μείνω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σ' αυτό το καταπληκτικό κλαμπ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards πήρε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το double που κατέκτησε η ΑΕΚ την περσινή σεζόν.

Ο Αργεντίνος τεχνικός από την πλευρά του κατά την βράβευσή του δήλωσε πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στην Ένωση!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Ευχαριστώ για την τιμή και τον πρόεδρο που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ. Έχω τη δυνατότητα να γνωρίσω διαφορετικούς ανθρώπους. Ευχαριστώ τους οργανωτές του event. Για μας τους ανθρώπους του αθλητισμού ένα βραβείο είναι ένα χάδι στη ψυχή. Υπήρξα ποδοσφαιριστής, σήμερα είμαι προπονητής, οπότε όλα τα βραβεία που λαμβάνω είναι χάριν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κάνουν δυνατή κάθε ιδέα που μπορεί να τους δώσω.

Είμαι ευτυχής να είμαι σε μια οικογένεια όπως αυτή της ΑΕΚ. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το βραβείο με όλον τον κόσμο, με όλη την οικογένεια της ΑΕΚ με την οικογένειά μου και όσους είναι εδώ. Αλλά και τον πατέρα μου που είναι στον ουρανό και αυτή τη στιγμή θα είναι ευτυχισμένος για το βραβείο που λαμβάνω. Μακάρι να μπορέσω να μείνω πολλά χρόνια ακόμη στην Ελλάδα και σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ που είμαι προπονητής. Κάθε μέρα προσπαθώ για να παραμείνω εδώ γιατί πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ. Άγγιγμα στη ψυχή για όλους τους αθλητές το βραβείο αυτό»


Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X