Η γκολάρα του Μπάγεβιτς στο…τρίμπαλο επί του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Η γκολάρα του Μπάγεβιτς στο…τρίμπαλο επί του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις αγωνιστικές δυνατότητες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν. Ενας εκ των πληρέστερων επιθετικών που αγωνίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα, προσέφερε στον κόσμο της ΑΕΚ ορισμένες σπάνιες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Αλλοτε με την απαράμιλλη τεχνική του κατάρτιση και άλλοτε με τρανή επίδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας. Όπως έκανε μια μέρα σαν σήμερα του 1980, όταν πέτυχε ένα σπάνιο γκολ στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 3-1.

Ηταν μια υπέροχη προσπάθεια της ΑΕΚ από τα αριστερά, με τον Βλάντιτς να ανοίγει για τον Ιντζόγλου. Ο αριστερός μπακ της Ενωσης έκανε τη σέντρα με το δεξί πόδι και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έδειχνε να βγαίνει εκτός εστίας. Ο Μπάγεβιτς έπρεπε να κάνει τεράστιο άλμα για να την προλάβει, αλλά ήταν ένα από εκείνα που υπήρχαν στο ρεπερτόριο του. Ο Ντούσκο οριζοντιώθηκε, με το κεφάλι έφτασε να υπερβεί το ύψος του δοκαριού και πήρε την κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε ανοίξει το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Βαγγέλη Βλάχου από το ύψος της περιοχής. Ο ΠΑΟΚ μείωσε προσωρινά με κεφαλιά του Γκουερίνο, αλλά αυτό ουδόλως ανησύχησε τους «κιτρινόμαυρους». Στο δεύτερο μέρος, ο Αρδίζογλου περίμενε το λάθος του Αποστολίδη, έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για να «κλειδώσει» τη νίκη της ΑΕΚ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X