Η αβάντα καλά κρατεί για τον Παναθηναϊκό - Ο Ακαϊντίν γκρεμίζει δύο παίκτες του Πανσερραϊκού στο γκολ του Βέρμπιτς! (VIDEO)

Η αβάντα καλά κρατεί για τον Παναθηναϊκό - Ο Ακαϊντίν γκρεμίζει δύο παίκτες του Πανσερραϊκού στο γκολ του Βέρμπιτς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός προηγείται νωρίς στο σκορ επί του Πανσερραϊκού με ένα γκολ φουλ της αβάντας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αβάντα καλά κρατεί για τον Παναθηναϊκό που νιώθει πάντα… αδικημένος!

Στο 9ο λεπτό του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ έπειτα από γκολ του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μετά από κόρνερ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ πήρε την κεφαλιά και με τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 0-1.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι έχει γίνει επιθετικό φάουλ στη φάση. Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έχει γκρεμίσει έναν παίκτη των γηπεδούχος τραβώντας του τη φανέλα, ενώ πέφτοντας ο ίδιος έριξε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, αλλά οι διαιτητές (Βεργέτης και Τζήλος) έκριναν ότι το… ντόμινο που έπαιξε ο στόπερ του Παναθηναϊκού δεν ενέψει τίποτα το επιλήψιμο.

Δείτε εδώ το γκολ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X