Κερατέα: Από πορτιέρης σε μπαρ, διακινητής κοκαΐνης ο υπαστυνόμος που συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων – Οι διάλογοι που τον «καίνε»

Κερατέα: Από πορτιέρης σε μπαρ, διακινητής κοκαΐνης ο υπαστυνόμος που συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων – Οι διάλογοι που τον «καίνε»

Ένοπλη επίθεση έξω από μπαρ που εργαζόταν στο Γκάζι είχε δεχτεί το 2016 ο υπαρχιφύλακας του τμήματος ασφαλείας που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένοπλη επίθεση έξω από μπαρ που εργαζόταν στο Γκάζι είχε δεχτεί το 2016 ο υπαρχιφύλακας του τμήματος ασφαλείας που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Τώρα, συνελήφθη μαζί με δύο ακόμη άτομα  -από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων- με «μαύρο» όπλο, παρότι του είχε αφαιρεθεί ο ατομικός οπλισμός, να είναι συνοδός ασφαλείας ιδιοκτήτη λογιστικού γραφείου με μεροκάματο 100-150 ευρώ, να κάνει επικοινωνίες πίεσης σε πελάτες του λογιστή προκειμένου να εξοφλήσουν οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνει διακίνηση κοκαΐνης.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, πέρα από πιστόλια, γεμιστήρες και φυσίγγια βρέθηκε εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, με πυροδοτικό μηχανισμό, που παραπέμπει σε ανθρώπους της νύχτας. Ο 40χρονος αστυνομικός υποστήριξε ότι την εκρηκτική ύλη την είχε «ξύσει» από το εσωτερικό οβίδας, χωρίς να δίνει περισσότερες εξηγήσεις για τον λόγο που του έκανε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X