Μπάγερν: «Τρελάθηκε» ο Σανέ στο τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν, έριξε μπουνιά στην κάμερα (VIDEO)

Μπάγερν: «Τρελάθηκε» ο Σανέ στο τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν, έριξε μπουνιά στην κάμερα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την έκρηξη του Λιρόι Σανέ προκάλεσε το τρίτο γκολ της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Γερμανό άσο της Μπάγερν να ξεσπά στην κάμερα και να τη... γρονθοκοπεί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πλάκα» έκανε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Μπάγερν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga. Οι «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο ισοπέδωσαν την ομάδα του Τόμας Τούχελ με 3-0, διευρύνοντας τη διαφορά τους από τους Βαυαρούς στους πέντε βαθμούς.

Η Μπάγερν δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσε από τη φοβερή και τρομερή ομάδα του Αλόνσο. Οι παίκτες του Τούχελ έβγαλαν μεγάλο εκνευρισμό στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του Λιρόι Σανέ στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Φρίμπονγκ, ο Σανέ κατευθύνθηκε προς την κάμερα που ήταν τοποθετημένη πίσω από την εστία του Νόιερ και δεν συγκράτησε τα νεύρα του, ρίχνοντας της μπουνιά!

Ήταν μια από τις πολλές αρνητικές αντιδράσεις των Βαυαρών, καθώς λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Τόμας Μίλερ έκανε λόγο για έλλειψη θάρρους, ενώ ο Τούχελ στάθηκε στον κανονισμό με τους δανεικούς λόγω του γκολ που πέτυχε ο Στάσινιτς ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Μονάχου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X