Συγγάρης στο enwsi.gr: "Το επίπεδο της φετινής ΑΕΚ φέρνει τις άνετες νίκες"

Συγγάρης στο enwsi.gr: "Το επίπεδο της φετινής ΑΕΚ φέρνει τις άνετες νίκες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÉËÊÉÓΤην καλύτερη της εμφάνιση επεφύλασσε η ΑΕΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος χάντμπολ,  όπου χθες σημείωσε εντυπωσιακή νίκη (49-18 κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης), προσφέροντας θέαμα και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Ο Θάνος Συγγάρης από τους πρωταγωνιστές των “κιτρινόμαυρων”, μίλησε στο enwsi.gr για την επιβλητική επιστροφή που πραγματοποίησε η ομάδα στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα.

“Είχαμε μια μεγάλη διακοπή, η οποία θα μπορούσε να μας έχει αποσυντονίσει. Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες ήταν με την Εθνική και είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και εμείς με την σειρά μας, κάναμε το ίδιο μέσω των προπονήσεων”, τόνισε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ και πρόσθεσε: “Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας γρήγορα και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι κόντρα στον Διομήδη Άργους στο ματς για την μεθεπόμενη αγωνιστική της Α1 αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα που μια πολύ καλή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Πρόκειται για δύο σημαντικά ντέρμπι που ακολουθούν. Το ματς με τον Δούκα δεν θα είναι εύκολο όμως θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς”.

Αναφερόμενος στην χθεσινή επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα πήρε ακόμα μία άνετη νίκη, ο “κιτρινόμαυρος” πορτιέρο είπε: “Ήταν μια πολύ παραγωγική εμφάνιση. Ξεκινάμε πάντα από καλή άμυνα, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε εύκολα γκολ. Ο Αρχέλαος είχε κάποιες ελλείψεις και αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεση του που έδειξαν στοιχεία ανταγωνισμού αλλά η φετινή ομάδα έχει το επίπεδο ούτως ώστε να παίρνει άνετες νίκες, ειδικά  όταν υπάρχει τέτοια διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X