Μπαρτσελόνα: Στη λίστα και ο Τσάμπι Αλόνσο

Μπαρτσελόνα: Στη λίστα και ο Τσάμπι Αλόνσο
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσάβι και σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης στη μεγάλη λίστα των «μπλαουγκράνα» προστέθηκε το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διάδοχο του Τσάβι έχει ξεκινήσει να ψάχνει η Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Καταλανού να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Ο Χάνσι Φλικ είναι ο άνθρωπος που τις τελευταίες ημέρες συνδέεται περισσότερο με τον «μπλαουγκράνα» πάγκο, ωστόσο τα ονόματα συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν.

Τελευταίος που μπήκε στη μεγάλη λίστα, ο Τσάμπι Αλόνσο. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στην Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει πολλούς πόντους με τα όσα έχει καταφέρει φέτος στην Bundesliga.

Από την άλλη ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο Αλόνσο είναι… δηλωμένος Madridista, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με μεγάλη επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή στην Αγγλία τονίζουν ότι ο Ισπανός είναι ο μεγάλος στόχος της Λίβερπουλ στην μετά Κλοπ εποχή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X