Νίκη για την ΑΕΚ επί του ΣΜΑΟ Καισαριανής

Νίκη για την ΑΕΚ επί του ΣΜΑΟ Καισαριανής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

unnamedΤην 3η νίκης της στο φιλικού χαρακτήρα διασυλλογικό Κύπελλο Χειμώνα πέτυχε η νεανική ομάδα της ΑΕΚ. Νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΣΜΑΟ Καισαριανής με 4,5-1,5. Τους πέντε μικρούς σκακιστές της ΑΕΚ αυτή τη φορά ενίσχυσε ο 44χρονος Κώστας Σιαπαρίνας που έπαιξε στην 1η σκακιέρα της Ένωσης. Στο τουρνουά η συμμετοχή είναι χωρίς όριο ηλικίας και οι περισσότερες από τις 10 ομάδες αγωνίζονται με ενήλικες σκακιστές. Η  ΑΕΚ έπαιξε τους πρώτους 3 γύρους μόνο με παιδιά και σήμερα είχε μόνο μια εξαίρεση εξαιτίας της αδυναμίας κάποιων μικρών σκακιστών της να αγωνιστούν.

Τους 4,5 πόντους της νίκης σήμερα πέτυχαν οι: Κώστας Σιαπαρίνας μισό πόντο με ισοπαλία, ενώ νίκες έτσι ολόκληρους πόντους έκαναν οι Βασίλης Γκίκας (14 ετών), Γιάννης Γκίκας (11 ετών), Χρήστος Κράλλης (8,5 ετών), Πάνος Σιμιτζόγλου (8,5 ετών). Έτσι η ΑΕΚ με 6 βαθμούς ισοβαθμεί στην 2η θέση του τουρνουά και ενώ υπολείπονται 3 γύροι. Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή του Βασίλη Γκίκα που έχει 4 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, όσο και των υπόλοιπων μικρών, όπως του αδερφού του Γιάννη με 3 βαθμούς σε 4 αγώνες, του Πάνου Σιμιτζόγλου με 2,5 βαθμούς σε 3 αγώνες, του Χρήστου Κράλλη με 2 βαθμούς σε 3 αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X