Ντέκο για Εμπαπέ: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη, όχι χειρότερη»

Ντέκο για Εμπαπέ: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη, όχι χειρότερη»
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα απάντησε σε ερώτηση, αν θα πουλούσε τους Αραούχο και Ντε Γιόνγκ για να πάρει τον Εμπαπέ στους «μπλαουγκράνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κατάσταση της Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων και σε οικονομικό επίπεδο, ανέλυσε ο Ντέκο, ο οποίος καλείται να βρει τον διάδοχο του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε αν ενδεχόμενη πώληση των Αραούχο και Ντε Γιόνγκ θα μπορούσε να «χρηματοδοτήσει» τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως αυτό θα έκανε χειρότερη την κατάσταση στην ομάδα και δεν θα τη βελτίωνε.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Εμπαπέ, αλλά δεν θα ήταν καλό να πουλήσουμε τον Αραούχο και τον Φρένκι. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την ομάδα, αν πρέπει να κάνουμε κινήσεις, ας είναι με γνώμονα την ισορροπία», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα έκανε την ομάδα χειρότερη. Στόχος μας είναι να τη βελτιώσουμε, όχι να αφαιρέσουμε ένα χέρι και ένα πόδι. Μία τέτοια κίνηση θα έκανε την ομάδα χειρότερη», πρόσθεσε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X