Δεν το σφύριζε ούτε ο…Νταϊφάς (VIDEO)

Ο Βαρδινογιαννισμός έφερε ήττα με το «έτσι θέλω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diamartyriaΤα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ντέρμπι, ανεξάρτητα της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1986, όταν η Ενωση υποδέχθηκε την ομάδα του Πειραιά στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Ωστόσο, το φοβερό είναι πως πρωταγωνιστής ακόμα και σε εκείνη την περίοδο, ήταν ο διαιτητής. Ο γνωστός εκείνα τα χρόνια Κολοκυθάς, πήρε όλη τη λάμψη επάνω του κόβοντας μια επίθεση για γκολ της ΑΕΚ, που δεν θα έκανε ούτε ο τότε πρόεδρος του….Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφάς.

Το ματς είχε φτάσει πλέον στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να έχει πολλές φάσεις. Η ΑΕΚ ξεκίνησε αντεπίθεση και ο Μάρτον Εστερχάζι έκανε την κίνηση στην πλάτη της «κόκκινης» άμυνας. Ο πρώτος βοηθός που ήταν μπροστά ακριβώς στη φάση, είδε πως καλυπτόταν από αντιπάλους του και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Ο διαιτητής Κολοκυθάς όμως, πήρε πάνω του τη φάση και αποφάσισε να σταματήσει τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Οι στιγμές ήταν απίστευτες. Οι παίκτες της ΑΕΚ έπεσαν πάνω στον Κολοκυθά, οι παίκτες του Ολυμπιακού πάνω στον βοηθό. Ο καθένας ζητούσε δίκιο για λογαριασμό του, αλλά αυτός που υπερίσχυσε ήταν ο διαιτητής. Ετσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με πολλές διαμαρτυρίες, αλλά χωρίς νικητή. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε φάουλ του Σέστιτς, η ΑΕΚ μια μεγάλη ευκαιρία με τον Αρβανίτη (είχε γυρίσει στο λιμάνι), να παίρνει τη μπουκιά από το…στόμα του Πια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”pttran7GRY4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X