Αγκουέρο: Συγκλονίζει μιλώντας για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα

Αγκουέρο: Συγκλονίζει μιλώντας για το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μιλάει για το πως ένιωσε σε εκείνο το παιχνίδι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί σε ηλικία 33 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, περιέγραψε τον τελευταίο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στον οποίο αποχώρησε λόγω καρδιακής πάθησης. Κάτι το οποίο τον ανάγκασε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 33 ετών.

Ο θρυλικός επιθετικός μίλησε τώρα για το παιχνίδι και αποκάλυψε πώς ένιωθε πριν διακοπεί ο αγώνας για να λάβει ιατρική βοήθεια. Είπε στον Χουάν Πάμπλο Βάρσκι για την Clank Media: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και σκέφτηκα: “Σκατά, είμαι τόσο κακός”. Πήδηξα για μια κεφαλιά. Πήγαν στην κόντρα και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγε: “Σταματήστε το παιχνίδι”. Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα».

«Δεν πήρα τη φανέλα με το 10, γιατί νόμιζα ότι ο Μέσι θα επέστρεφε»

Ο Αγκουέρο αποκάλυψε επίσης γιατί επέλεξε να πάρει τη φανέλα με το Νο. 19 όταν μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα το 2021, αντί για τα 10 που έμειναν κενά μετά την αποχώρηση-σοκ του Λιονέλ Μέσι. «Όταν ο Λέο έφυγε από τη Μπαρτσελόνα, μου πρόσφεραν τη φανέλα με το νούμερο 10 και είπα όχι. Όχι επειδή δεν το ήθελα. Νόμιζα ότι θα επέστρεφε», πρόσθεσε. «Μου είπαν ότι ήμουν ο μόνος που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά για μένα το νούμερο 10 ανήκει στον Λέο. Τέλος, αν δεν είναι εκεί, μην το χρησιμοποιήσετε».

Ο Αγκουέρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα με την Αλαβές και στη συνέχεια έμεινε εκτός για τρεις μήνες από την Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα αποσυρόταν σε μια συναισθηματική συνέντευξη Τύπου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X