AEK: Ο λόγος που το πρώτο γκολ χρεώθηκε τελικά στον Πόνσε! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Πόνσε έχει 7 γκολ σε 3 ματς!
Photo Credits: INTIME

Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε ως σκόρερ του τέρματος τον επιθετικό της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 4-2 χθες τον Αστέρα Τρίπολης με τον Έκι Πόνσε να σημειώνει δύο τέρματα παρότι το πρώτο αρχικά είχε κατωχυρωθεί ως αυτογκόλ.

Θυμίζουμε πως 25ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν ένα κόρνερ από την αριστερή πλευρά όπως έκαναν επίθεσης, το οποίο εκτέλεσε ο Μάνταλος. Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έστειλε τη μπάλα στο σημείο που βρισκόταν ο Εζέκιελ Πόνσε, με τον Αργεντίνο να παίρνει την κεφαλιά και να στείλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Με μία μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια…


Για να πάρει την τροχιά αυτή και να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Γραμματικάκη, χρειάστηκε να βρει το κεφάλι του Έρβιν Ζουκάνοβιτς, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το ριπλέι της φάσης.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης μάλλον δεν το πρόσεξε και δεν ενημερώθηκε σχετικά από το VAR που εξέτασε την φάση, με αποτέλεσμα στο φύλλο αγώνα να γράψει ως σκόρερ του τέρματος τον επιθετικό της Ένωσης.

Έτσι, η Super League, αν και η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά από το να χρεώσει το τέρμα στον Αργεντίνο επιθετικό.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X