ΑΕΚ: Ο Πόνσε έχει 7 γκολ σε 3 ματς!

ΑΕΚ: Ο Πόνσε έχει 7 γκολ σε 3 ματς!
Photo Credits: INTIME

Σε φοβερή κατάσταση βρίσκεται ο Έκι Πόνσε που έχει βάλει 7 γκολ σε τρία παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασταμάτητος ο Έκι Πόνσε!

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επικράτησε 4-2 στην OPAP Arena και με την τρίτη σερί νίκη της στη Stoiximan Super League θα πάει φουριόζα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής. O Ματίας Αλμέιδα είδε τον Αργεντινό επιθετικό να σκοράρει ακόμα δύο τέρματα και  να φτάνει τα 7 γκολ σε τρία παιχνίδια.


Ο Εσέκιελ Πόνσε είναι ήταν ο MVP της ΑΕΚ στα τελευταία τρία παιχνίδια στη Super League.


Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση στο Περιστέρι, ο Αργεντινός ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της Ένωσης στο ματς Κυπέλλου με τον Αρη, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73′ και δεν βοήθησε την ομάδα του, ενώ αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι μαζί με τον Βίντα, με συνέπεια η Ένωση να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς με τον Ατρόμητο, αποκάλυψε ότι είχε μια συνομιλία 45 λεπτών με τον Πόνσε και εξήγησε (μεταξύ άλλων) ότι του ζήτησε να μην κινείται περιφερειακά, αλλά κοντά στους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς. Μετά από αυτή την εντολή, ο Αργεντινός… ξεμπούκωσε.

Μετά το χατ-τρικ με τον Ατρόμητο, ακολούθησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ο Πόνσε σκόραρε δις και βγήκε ξανά MVP της ΑΕΚ. Ενώ, σήμερα έβαλε και πάλι δύο γκολ (μιας και μέτρησε υπέρ του και το πρώτο τέρμα της Ένωσης) με τον Ματίας Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του με τις επιδόσεις του 26χρονου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X