Λιάπης στο enwsi.gr: «Βρίσκουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας - Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Λιάπης στο enwsi.gr: «Βρίσκουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας - Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο πίβοτ της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και τις δυνατότητες της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο μεγάλο εμπόδιο τη φετινή σεζόν προς την κατάκτηση του νταμπλ με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη και δείχνει ικανή για να μπορέσει φέτος να πανηγυρίσει και τους δύο εγχώριους τίτλους. Έ

νας από τους βασικούς παίκτες της ΑΕΚ, ο Νίκος Λιάπης μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη στο Κύπελλο και στα αγωνιστικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα και οδήγησαν στην τελική επικράτηση.

«Θεωρώ πως κρίθηκε στην μεγάλη απόδοση που έπιασε ο Νταν «σ.σ Τέπερ» σε συνδυασμό εννοείται με τη άμυνα μας αλλά και πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η τακτική μας ηρεμία και πειθαρχία στην επίθεση» σχολίασε αρχικά ο πίβοτ της ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα έχει ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης: «Παρ’ όλα αυτά  μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην επίθεση διότι δεν εκμεταλλευόμαστε όπως πρέπει τις υπεραριθμίες. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θεωρώ πως αρχίζουμε και βρίσκουμε μια σταθερότητα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Σε ερώτηση για το αν η νίκη τους βοηθάει ψυχολογικά για τη συνέχεια τόνισε: «Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Το σημαντικό ωστόσο είναι να είμαστε προσγειωμένοι και να είναι απλά ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να παίζουμε και να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X