Σάριτς: «Ποιοτικός παίκτης ο Λιούμπισιτς, θα προσφέρει άμεσα στην ΑΕΚ»

Σάριτς: «Ποιοτικός παίκτης ο Λιούμπισιτς, θα προσφέρει άμεσα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος Κροάτης μπακ του Παναθηναϊκού και της εθνικής Κροατίας, Ντάνιελ Σάριτς μίλησε για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O άλλοτε δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, αλλά και της εθνικής Κροατίας, Ντάνιελ Σάριτς, φόρεσε τη φανέλα του «Τριφυλλιού» για μια τριετία (2000-03) καταγράφοντας 61 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Σάριτς αν και ξεκίνησε την καριέρα του, στη γενέτειρα του, την Ριέκα, εντούτοις καθιερώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπου αγωνίστηκε για πέντε σεζόν (1995-2000).

Το SDNA ζήτησε την άποψη του παλαίμαχου Κροάτη οπισθοφύλακα για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από τη Ντινάμο στην ΑΕΚ.

«Θεωρώ πως ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με ποιότητα και πολλές αρετές στο παιχνίδι του. Το θέμα είναι πως δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε στη Ντινάμο γιατί στους περισσότερους αγώνες έπαιζε σε λάθος θέση.

Όπως γνωρίζετε τον έβαζαν αριστερό μπακ ενώ είναι μέσος. Είμαι βέβαιος πως στην ΑΕΚ θα παίζει στη φυσική του θέση κάτι που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί στην καριέρα του και να ξεχωρίσει.

Ο Λιούμπιτσιτς διαθέτει ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και γνωρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, η άποψη μου είναι πως θα προσφέρει άμεσα στην ΑΕΚ, είναι καλό βήμα για την καριέρα του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X