ΑΕΚ: Νέα σενάρια στην Τουρκία για Ελίασον και Σάμσουνσπορ

ΑΕΚ: Νέα σενάρια στην Τουρκία για Ελίασον και Σάμσουνσπορ
Photo Credits: INTIME

Πληροφορία χωρίς βάση και δόση αλήθειας στην Τουρκία για τον εξτρέμ της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον και τη Σάμσουνσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην Τουρκία περί συμφωνίας της Σάμσουνσπορ με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον.

Όπως αναφέρει ο λογαριασμός «Marka Futbol» στην Τουρκία, «σκάει “βόμβα” για τη Σάμσουνσπορ, η οποία θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή του Ελίασον μέσα σε λίγες μέρες με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με την τουρκική ομάδα». Μία είδηση που δεν έχει απολύτως καμία βάση, με την Ένωση να μην έχει μπει καν σε κουβέντα με τους Τούρκους.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, πριν από λίγες ημέρες η Σάμσουνσπορ είχε ρωτήσει τον μάνατζερ του παίκτη για το αν η ΑΕΚ παραχωρεί και με πόσα χρήματα τον παίκτη. Είχε εισπράξει προφανώς κάποια απάντηση απο τον ατζέντη, ωστόσο η Ένωση ξέκουψε ευθύς εξ αρχής. Δεν μπήκε καν στην κουβέντα με δεδομένο πως ο Ελίασον είναι βασικό γρανάζι στη μηχανή του Αλμέιδα και έχει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα και δη μέχρι το 2027.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X