Μαρινάκης: Εκνευρίστηκε με λάθος του Μοντιέλ και... έσπασε την τηλεόραση στο γήπεδο της Νότιγχαμ (ΦΩΤΟ)

Μαρινάκης: Εκνευρίστηκε με λάθος του Μοντιέλ και... έσπασε την τηλεόραση στο γήπεδο της Νότιγχαμ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκενυρίστηκε στο λάθος που έφερε το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νότιγχαμ στο «Σίτι Γκράουντ» και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην το παίρνει και πολύ καλά αυτό.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν το πάνω χέρι από τα πρώτα λεπτά, με κατοχή μπάλας που ξεπερνούσε ακόμα και το 80%. Οι τελικές ήταν πολλές, αλλά σχεδόν όλες άστοχες, με συνέπεια ο Ματ Τέρνερ (ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε στον πάγκο) να μην χρειαστεί να κάνει πολλές επεμβάσεις.

Στο 2ο μέρος, η ομάδα του Νούνο επιχείρησε να ισορροπήσει τον αγώνα, όμως αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να αποφύγει τα γκολ. Στο 65′ ο Γκαμπριέλ Ζεζούς και στο 72′ ο Μπουκαγιό Σακά κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να δώσουν τη νίκη στους Λονδρέζους. Η Νότιγχαμ μείωσε στο 89′ με τον Τάιγουο Αγουονίγι, όμως δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ ξεκίνησε από ένα αβίαστο λάθος του στόπερ της Νότγχαμ, Μοντιέλ ο οποίος πήγε να περάσει μια κάθετη, έκανε λάθος και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και σκόραραν με τον Σάκα. Σε αυτή τη φάση ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκνευρίστηκε και έσπασε την τηλεόραση που έχει μπροστά του στα επίσημα.

Δείτε:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X