Εβαλε... νέο δρομολόγιο ο Μαρινάκης: Από το Νότιγχαμ σε Ολυμπιακό στο Πειραιάς-Ρίο Άβε - Δανεικός στους Πορτογάλους ο Βρουσάι (ΦΩΤΟ)

Εβαλε... νέο δρομολόγιο ο Μαρινάκης: Από το Νότιγχαμ σε Ολυμπιακό στο Πειραιάς-Ρίο Άβε - Δανεικός στους Πορτογάλους ο Βρουσάι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μετά το Νότιγχαμ-Ολυμπιακός και το αντίστροφο, πλέον υπάρχει νέο δρομολόγιο Ολυμπιακός - Ρίο Άβε με τον Μαρινάκη να στέλνει τον Βρουσάι στους Πορτογάλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το δρομολόγιο Νότιγχαμ – Ολυμπιακός και το αντίστροφο, ξεκίνησε και η διαδρομή Ρίο Άβε – Ολυμπιακός με τον Μάριο Βρουσάι να πηγαίνει δανεικός στην πορτογαλική ομάδα.

Από τον Ολυμπιακό στη Ρίο Άβε του Βαγγέλη Μαρινάκη, λοιπόν, ο Μάριος Βρουσάι που δεν ήταν στα πλάνα του Καρβαλιάλ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπρεπε να βρει τρόπο να εξασφαλίσει στον παίκτη την επόμενη ομάδα του τουλάχιστον για έξι μήνες.

Ο Μάριος Βρουσάι έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρίο Άβε όπου θα αγωνιστεί μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μέτρησε οκτώ συμμετοχές στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν ενώ είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη μορφή δανεισμού, μετά τον 1,5 χρόνο που έμεινε στην ολλανδική Βίλεμ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X