Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει τα ποσά που γράφονται για τις διαπραγματεύσεις για τον Λιούμπισιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει τα ποσά που γράφονται για τις διαπραγματεύσεις για τον Λιούμπισιτς
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΑΕΚ για όσα ακούγονται για τον Ρομπέρτο Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για όσα γράφονται και ακούγονται για την υπόθεση του Ρομπέρτο Λιούμπισιτς πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μετά το δημοσίευμα που αναφέρει πως η Ένωση έχει κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Κροάτη μέσου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το διέψευσε τονίζοντας πως είναι όλα αβάσιμα!

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΑΕΚ προσφέρει 3 εκατ.ευρώ (συν μπόνους μέσα) με την κροατική ομάδα να έχει αρχικές απαιτήσεις να φτάνουν στα 5 εκατ.ευρώ.

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι ο Λιούμπιτσιτς είναι θετικός στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του. Αυτό λοιπόν που απομένει να φανεί, είναι αν θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες της Ένωσης.

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί, ότι τη φετινή σεζόν ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει σε πολλά ματς και ως αριστερός μπακ, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ με τους Κροάτες μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X