«Έτσι δολοφονήθηκε η θεία του Πισάρο – Ερευνάται ως ύποπτο άτομο που είχε προσλάβει η οικογένεια»

«Έτσι δολοφονήθηκε η θεία του Πισάρο – Ερευνάται ως ύποπτο άτομο που είχε προσλάβει η οικογένεια»
Photo Credits: INTIME

Ως υπόθεση «κατάχρησης εμπιστοσύνης» χαρακτηρίζουν οι Αρχές όσα συνέβησαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της θείας του Ροδόλφο Πισάρο!

Λεπτομέρειες για τα όσα τραγικά συνέβησαν στην οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ στο Μεξικό γίνονται γνωστές από τις αστυνομικές αρχές. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταμουαλίπας αναφέρθηκε στο έγκλημα που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή και τον τραυματισμό της μητέρας του και του θείου του, ως υπόθεση «κατάχρησης εμπιστοσύνης». Κι αυτό γιατί ως ύποπτος θεωρείται ένας νοσοκόμος που είχε προσλάβει η οικογένεια.

Η Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες πέθανε από ασφυξία, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία, ενώ η μητέρα του Πισάρο τραυματίστηκε από πυροβολισμό και ο θείος του παίκτη δέχτηκε χτυπήματα.

Από την αστυνομία ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπήρχε θέμα απόπειρας απαγωγής, αλλά πρόκειται για υπόθεση «κατάχρησης εμπιστοσύνης».

«Ήταν κατάχρηση εμπιστοσύνης από ένα άτομο που είχαν προσλάβει για να προσέχει έναν άρρωστο στο σπίτι. Αυτό ερευνάται», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των αρχών. Η μητέρα και ο θείος του Πισάρο παραμένουν στο νοσοκομείο, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X