Ο ασταμάτητος Κέιν των 23 γκολ ισοφάρισε την επίδοση του Μακάι και «κυνηγάει» τον Τόνι!

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (17/12)
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Άουγκσμπουργκ και έφτασε τα 23 γκολ στην πρώτη του χρονιά στη Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακαής πόθος του Χάρι Κέιν ήταν να πανηγυρίσει έναν τίτλο και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αφήσει την Τότεναμ και να μεταγραφεί στη Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί μέχρι στιγμής στη Bundesliga οι «Βαυαροί» να βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Λεβερκούζεν, όμως ο Άγγλος φορ είναι αποφασισμένος να σηκώσει μία κούπα στο τέλος στη σεζόν.

Δείγμα των προθέσεών του τα 23 γκολ σε 19 αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα και ενώ υπάρχει ακόμη… ένας γύρος μπροστά του για να «σπάσει» κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος. Με το γκολ στη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ με 3-2, ο Κέιν ισοφάρισε την επίδοση του Ρόι Μακάι τη σεζόν 2003/04, την πρώτη του στο Μόναχο.

Αυτή τη στιγμή μόνο ο Λούκα Τόνι (2007/08) έχει περισσότερα γκολ, 24 στον αριθμό, από τον 30χρονο επιθετικό στην παρθενική του χρονιά στους Βαυαρούς. Είναι λοιπόν θέμα… αγώνων να το προσπεράσει και να γράψει ιστορία πριν καταφέρει αυτό για το οποίο πήγε στη Γερμανία. Να «γευτεί» τη χαρά ενός τίτλου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X