Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Είναι η καλύτερη απόφαση για όλους»

Τσάβι στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Είναι η καλύτερη απόφαση για όλους»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι μίλησε στους παίκτες του σχετικά με την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tσάβι μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες του μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστή την απόφασή του κατά την διάρκεια της συνέντευξς Τύπου μετά την ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ το βράδυ του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, ενώ οι παίκτες ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Τσάβι θέλησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Κυριακής και να τους εξηγήσει την απόφασή του.

«Λυπάμαι που το πληροφορηθήκατε με αυτόν τον τρόπο, αλλά εδώ και καιρό έπρεπε να κάνω κάτι και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι το καλύτερο για όλους: για εμένα διότι μου έφυγε ένα βάρος και για εσάς επειδή θα μπορείτε να παίζετε χωρίς τόση πίεση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X