Να συνεχίσει δυναμικά και στη "μάχη" της τετράδας (19:30 enwsi.gr)

Ραντεβού με την ιστορία έχει η ΑΕΚ, απέναντι στον Φοίνικα (18:30 enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (19:30 enwsi.gr/Novasports 1) στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας. Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Ένωση η ομάδα του Άκη Φλαούνα θέλει να συνεχίσει δυναμικά και στη “μάχη” της τετράδας, αρχής γενομένης από τον σημερινό (8/2) αγώνα. Αντίπαλος των “κιτρινόμαυρων” τίθεται η πρωτοπόρος ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που θέλει να πάρει και ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και να χαλάσει τη “φιέστα” των γηπεδούχων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του αγώνα χωρίς τον Ηρακλή Παπαδόπουλο που έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για αρκετό διάστημα. Ο 24χρονος διαγώνιος της Ένωσης είναι και ο μοναδικός παίκτης που δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο “Μάκης Λιούγκας” για να “σπρώξει” την ομάδα προς το τρίποντο, για να γιορτάσει την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Ένωση, αλλά και να αποθεώσει τους πρωταγωνιστές του πρώτου τροπαίου στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ ανδρών.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X