Με τριάδα «φωτιά» οι Σπερς λύγισαν τους Μπλέιζερς

Με τριάδα «φωτιά» οι Σπερς λύγισαν τους Μπλέιζερς
Photo Credits: INTIME

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς είχαν σε τρομερή κατάσταση τους Σόχαν, Ουμπανιάμα και Τζόνσον, πανηγυρίζοντας τη νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς με 116-100

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «Σπιρούνια» δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση αφού οι Μπλέιζερς προηγήθηκαν με 26-33 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Γκρέγκ Πόποβιτς κυριάρχησε και έφτασε με άνεση στη νίκη.

Ο Τζέρεμι Σόχαν με 31 πόντους, 16 ριμπάουντ και 2 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς, με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα να ακολουθεί με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Κέλντον Τζόνσον, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τους Σπερς να έχουν τρεις παίκτες που κατέγραψαν double double.

Για τους Μπλέιζερς ξεχώρισε ο Άνφερνι Σάιμονς, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 40 πόντους, έχοντας και 10 ασίστ, ενώ με double double τελείωσε το ματς και ο ΝτεΆντρε Έιτον, που είχε 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X