Για το 15X15 η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς (15:30 enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Κηφισιάς (15:30 enwsi.gr) στο Ζηρίνειο, για τη 16η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Μετά την εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, η Ένωση θέλει να κάνει ένα “repeat” αυτή τη φορά όμως απέναντι σε μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα της Κηφισιάς δε θυμίζει σε τίποτα την περυσινή που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς αυτή τη στιγμή παλεύει για την παραμονή της έχοντας μείνει 5 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ που έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους είναι λογικό να ελπίζει σε ένα εύκολο τρίποντο που θα σημάνει την 15η συνεχόμενη νίκη και τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ο προπονητής της αναμένεται να κάνει και το απαραίτητο “rotation”, για να ξεκουράσει κάποιες αθλήτριές του και να δοκιμάσει κάποιες άλλες. Ο Απόστολος Οικονόμου πάντως θα πάει στην Κηφισιά με γεμάτο “οπλοστάσιο”, αλλά χωρίς όλα του τα “όπλα” γεμάτα, καθώς η Μαρίσα Φερνάντεζ δε θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, αφού δεν είναι απολύτως έτοιμη μετά τον τραυματισμό της.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ακόμα έναν αγώνα των κοριτσιών της Ένωσης για να σπρώξει την αγαπημένη του ομάδα προς το τρίποντο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X