ΑΕΚ: Κρίνεται αύριο του Σιντιμπέ για ΟΦΗ - Ο Λιβάι Γκαρσία ετοιμάζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Κρίνεται αύριο του Σιντιμπέ για ΟΦΗ - Ο Λιβάι Γκαρσία ετοιμάζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τους δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προπόνηση στα Σπάτα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη Super League.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έχασε το ματς με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων και προπονήθηκε ατομικά τις προηγούμενες ημέρες θα δοκιμάσει αύριο, Σάββατο, να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον ΟΦΗ. Ειδάλλως, όπως διαβάσατε από το enwsi.gr, ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζει τον Βεντάντ Ραντόνια για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Κρητικούς ο Λιβάι Γκαρσία, του οποίου η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο συνεχίζει το πρόγραμμά του στα Σπάτα και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X