Το ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς προφέρεται και για "rotation"

Δείτε ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (8/2) τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και το συγκεκριμένο ματς προσφέρεται για δοκιμές εν όψει της συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι δε θυμίζουν σε τίποτα την περυσινή ομάδα που προσπαθούσε να μπει “σφήνα” ανάμεσα στην Ένωση και τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται στην  10η θέση με ισάριθμους βαθμούς και παλεύει για την παραμονή της (5 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού). Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου αναμένεται να κάνει το απαραίτητο “rotation”, για  να δει τις νεαρές παίκτριές του που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά και για να ξεκουράσει τις βασικές. Όλα δείχνουν πάντως ότι η Μαρίσα Φερνάντεζ θα πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά, αφού δεν είναι απολύτως έτοιμη μετά τον τραυματισμό της και επιθυμία του τεχνικού τιμ είναι να παίρνει σταδιακά χρόνο στα παιχνίδια της ομάδας, μέχρι να μπορέσει να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων της.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X