Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»

Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΣε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ. Λίγες μόνο ημέρες έπειτα από τη θριαμβευτική κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Ενωση υποδέχεται αύριο στην Γλυφάδα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. «Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό από εκείνο στο Λιγκ Καπ, γι αυτό κι εμείς θα πρέπει να το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, το μαρτυρά η θέση του στο πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος με διαφορά. Έτσι τον βλέπουμε κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε, ξεχνώντας ό,τι πετύχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη. Είμαι βέβαιος ότι ο αντίπαλός μας θα ανακάμψει γιατί διαθέτει πολύ καλούς παίκτες», είπε στους παίκτες του ο Ακης Φλαούνας.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων ξεκάθαρισε προς τους «κιτρινόμαυρους» πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προσδοκά στη συμπαράσταση του κόσμου. «Εχουμε αφήσει πίσω την επιτυχία στο Λιγκ Καπ. Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο κρίσιμο αυτό αγώνα, όπου πολλά θα κριθούν από τη δική μας απόδοση και από την συμπαράσταση του κόσμου μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Όπως ξέρουμε επίσης ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τους καλώ, λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου να γεμίσουν αύριο το κλειστό της Γλυφάδας για να χειροκροτήσουν τους παίκτες για την κατάκτηση του Λιγκ και να τους υποστηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνουν για να φτάσουν στη νίκη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X