Μπαρτσελόνα: Σκέφτεται την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ

Μπαρτσελόνα: Σκέφτεται την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα έχεισ την λίστα της τον Γκρίνγουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Μέισον Γκρίνγουντ ο οποίος βρίσκεται στην Χετάφε ως δανεικός και κάνει μια πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία.

Μετά τα γνωστά προβλήματα με τις υποθέσεις των δικαστηρίων και την απομάκρυνση του από τους «Κόκκινους Διαβόλους», τα πράγματα δεν έδειχναν ιδιαίτερα λαμπρά όσον αφορά την καριέρα του. Η μετακίνηση του όμως στην Χετάφε τον ξαναέβαλε στον ποδοσφαιρικό «χάρτη» και τα στατιστικά του είναι πολύ ικανοποιητικά.

Συγκεκριμένα, έχει αυτή την στιγμή 5 τέρματα και 4 ασίστς και η γενικότερή του παρουσία στην Primera Division έχουν κάνει τους ανθρώπους της Μπαρστελόνα να κοιτάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του για να ενισχυθούν στην κορυφή.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μεταγραφή με χαμηλό ρίσκο, αγωνιστικά μιλώντας, μιας και έχει αποδείξει ο Άγγλος αφενός πως μπορεί να αποδώσει στις εγχώριες διοργανώσεις και αφετέρου θα κλείσει την τρύπα που υπάρχει στους φορ. Μένει να φανεί αν πράγματι θα κινηθούν για την περίπτωση του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X