Μεγάλος «πονοκέφαλος» για Μαρινάκη - Τι ισχύει με τα συμβόλαια στη Νότιγχαμ, αν η ομάδα υποβιβαστεί

Μεγάλος «πονοκέφαλος» για Μαρινάκη - Τι ισχύει με τα συμβόλαια στη Νότιγχαμ, αν η ομάδα υποβιβαστεί
Photo Credits: INTIME

Πονοκέφαλο έχει πιάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα συμβόλαια στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν αυτή υποβιβαστεί από την Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Premier League γνωστοποίησε προ λίγων ημερών ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη κατηγορείται για την παραβίαση οικονομικών κανονισμών και ως εκ τούτου κινδυνεύει με τιμωρία. Αντίστοιχη με αυτήν της Έβερτον, από την οποία αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί.

Ενδεχόμενες πωλήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μπορεί να περιορίσουν τη «ζημιά» για την Φόρεστ και τον Μαρινάκη, ωστόσο υπάρχει και άλλη μία παράμετρος που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Κανένα από τα «αστέρια» της ομάδας, άρα εκείνοι με τα μεγαλύτερα συμβόλαια, δεν έχουν όρο στη συμφωνία με το σύλλογο που να προβλέπει την ελευθέρας τους σε περίπτωση υποβιβασμού!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν η Φόρεστ δεν παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, το μπάτζετ θα μειωθεί σημαντικά, μεγάλα ποσά θα δοθούν στην αποδέσμευση αρκετών ποδοσφαιριστών και άρα μεγαλύτερη «χασούρα».

Όλα αυτά σε υποθετικό επίπεδο, εν αναμονή της πρώτης ποινής από τη διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X