Η άμυνα ήταν…δράμα (VIDEO)

Η άμυνα ήταν…δράμα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να προχωρήσει μια ομάδα και να έχει υψηλούς στόχους, απαιτείται να στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία. Στην ΑΕΚ των αρχών της δεκαετίας του ’80, αυτό δεν υπήρχε. Κάποιοι παίκτες ήταν πλέον μεγάλοι ηλικιακά, άλλοι πολύ νεαροί. Και η Ενωση δεν μπορούσε να πάρει ματς, ακόμα και όταν έφτανε δύο φορές να προηγηθεί στο σκορ. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1982, όταν η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την Δόξα στη Δράμα και έμεινε τελικά στην ισοπαλία με 2-2.

Ο Καραβίτης με διπλή προσπάθεια είχε δώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά ο Βουτσέκοβιτς αφού νίκησε κατά κράτος Μανωλά και Χρηστίδη ισοφάρισε άμεσα. Ο Καραβίτης σκόραρε ξανά με μακρινό σουτ, αλλά ο Κόντος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή επέμβαση του Χρηστίδη και ισοφάρισε ξανά. Οι ελπίδες της ΑΕΚ για κάτι καλό πήγαν περίπατο στο 80’, όταν αποβλήθηκε ο Στυλιανόπουλος και η ομάδα έμεινε στην ισοπαλία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X