Έκι Πόνσε: Πρώτο χατ - τρικ στην καριέρα του με την ΑΕΚ!

Έκι Πόνσε: Πρώτο χατ - τρικ στην καριέρα του με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Έκι Πόνσε έκανε το πρώτο χατ - τρικ της καριέρας του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του έκανε ο Έκι Πόνσε!

Στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Αργεντινός επιθετικός «ξεμπούκωσε» και έδειξε να πιάνει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα σκοράροντας τρεις φορές. Έβαλε δύο γκολ μέσα σε 14 λεπτά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη σκόραρε και πάλι για να κάνει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του με την ΑΕΚ.

Είχε σκοράρει τρία τέρματα το 2019 σε ένα ματς της Κ23 της Αργετινής με την Κ21 της Βολιβίας (μάλιστα σε εκείνο το ματς είχε σκοράρει και ο Χούλιαν Άλβαρες της Σίτι). Ενώ, χατ – τρικ είχε κάνει και το 2018 με τη β’ ομάδα της Λιλ σε ένα ματς με τη Βιρί-Σατιγιόν

Στην πρώτη του θητεία, λοιπόν, ο Πόνσε είχε καταφέρει δύο φορές να σκοράρει δις σε ένα ματς. Το πρώτο ήταν στις 28 Οκτωβρίου του 2018 και το επιβλητικό 4-0 επί του Άρη. Είχε κάνει στο 56′ το 2-0 και στο 62′ είχε «καθαρίσει» το ματς γράφοντας το 2-0.

Ενώ το δεύτερο ματς ήταν 14 Ιανουαρίου του 2019. Πέντε χρόνια και 7 ημέρες δηλαδή πριν, όταν η ΑΕΚ επικρατούσε με 0-4 μέσα στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, στο 45′ είχε κάνει το 0-3 για να έρθει στο 45+3′ να γράψει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X