Με Αρχέλαο η ΑΕΚ στην επανέναρξη της Α1

Δείτε ΦΩΤΟ από το ΧΑΝΘ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

×ÁÍÈ - ÁÅÊΤο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα χάντμπολ έπειτα από την απόφαση των διαιτητών να λήξουν την αποχή τους. Η ΑΕΚ στην επανέναρξη της Α1 χάντμπολ ανδρών θα υποδεχθεί τον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς έχει αποφασιστεί οι δύο αγωνιστικές που αναβλήθηκαν να μην διεξαχθούν ως εμβόλιμες αλλά να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος (αν υπήρχαν εμβόλιμοι αγώνες οι “κιτρινόμαυροι” θα έπαιζαν και πάλι στην έδρα τους αλλά θα είχαν ντέρμπι με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους).

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή η Ένωση θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Κυψέλης τον Αρχέλαο για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης είναι στις 14:00 το μεσημέρι, ωστόσο η ομάδα της Κατερίνης έχει κάνει αίτημα στην ομοσπονδία για αλλαγή και έτσι αναμένεται η οριστικοποίηση της.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X