Κανένα έλεος από τον Θ(ε)ωμά (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Κανένα έλεος από τον Θ(ε)ωμά (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros9«Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη αγάπη μου και ο Πανιώνιος ο πρώτος έρωτας», λέει συχνά ο Θωμάς Μαύρος αναφερόμενος στο παρελθόν του. Είναι αλήθεια πως ξεκίνησε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και παρά τα προβλήματα που του έβαλαν στη μεταγραφή του, του έδωσαν καταφύγιο όταν εκδιώχθηκε από την Ενωση. Όταν βρισκόταν αντίπαλος του Πανιωνίου πάντως, δεν έδειχνε κανένα έλεος και καμία αγάπη. Γιατί για τον Θ(ε)ωμά, το πρωτεύον ήταν οι επιτυχίες της ΑΕΚ.

Ενδεικτικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1978. Η πορεία της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος περνούσε από τη Νέα Σμύρνη. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με σημαντικές φάσεις από τους «κιτρινόμαυρους». Αυτός που ανέλαβε να δώσει τη λύση ήταν ο Θωμάς Μαύρος. Με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ και ήταν τόσο χαρούμενος που μπήκε μέσα στα δίχτυα για να πανηγυρίσει την επιτυχία του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”hVxdEIHgIbY” width=”600″ height=”350″]

ÌÐÁÃÅÂÉÔÓ ÊÁÊÁÑÇÓ ÑÁÂÏÕÓÇÓ  ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ nikoloudis3 nikoloudis4 nikoloudis-bajevic stamatiadis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X