Απίστευτο: Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης απέκλεισε σε δίπλα ματς μεγάλη ομάδα!

Απίστευτο: Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης απέκλεισε σε δίπλα ματς μεγάλη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό ο Άρης κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ να αποκλείσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε διπλά ματς ομάδα από το Big-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε στα… ψιλά, όμως ο Άρης πέτυχε κάτι που μοιάζει απίστευτο, καθώς κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να αποκλείσει σε διπλά ματς στο Κύπελλο ομάδα από το Big-4.

Ναι, καλά διαβάσατε… Ο Άρης τα κατάφερε για πρώτη φορά σε διπλά ματς κόντρα σε μια εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ηρακλή!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε tweet το soccerbase, «για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Άρης αποκλείει στο Κύπελλο σε διπλό αγώνα μια εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ηρακλή! Είχε ως τώρα προκρίσεις μόνο σε μονά παιχνίδια ή σε επαναληπτικό μετά από ισοπαλία (ΑΕΚ 1940, ΠΑΟΚ 1940, 1950, 1962, Ηρακλή 1956, 1963)».

Να σημειωθεί επίσης πως ο Άρης προκρίθηκε στα πέναλτι έπειτα από 24 χρόνια. Πάλι στη φάση των «16», πάλι με 4-2, αλλά τότε, 13.01.2000, τον Παναθηναϊκό και με τον Απόστολο Μάντζιο αρχηγό και όχι προπονητή!

Από τότε γνώρισε αποκλεισμούς από ΠΑΟΚ (2009), Τρίκαλα (2010) και Ντιναμό Κιέβου (2023).

Δείτε το tweet:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X