Δεν το τόλμησε ούτε ο Τσίπρας - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ, διώχνει κορυφαίο όνομα ο Κασσελάκης!

Δεν το τόλμησε ούτε ο Τσίπρας - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ, διώχνει κορυφαίο όνομα ο Κασσελάκης!

Τον "καθαρίζει" ο πρόεδρος, φτιάχνε δικό του κόμμα! Ουδείς περίμενε πριν μερικούς μήνες πως μπορεί να φύγει ο συγκεκριμένος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και καιρό, μετά τις πρώτες διαγραφές, κυκλοφορεί ότι όταν θα αποφασίσει να γίνει ηγέτης ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης δεν θα διστάσει να προχωρήσει στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη. Αν και το είχα εκτιμήσει, ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα ερχόταν σε τόσο κοντινό διάστημα η κρίση στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Απεναντίας, πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα επέλθει μετά τις Ευρωεκλογές. Παρά ταύτα, ήδη μιλάμε για μια σφοδρή κόντρα στο παρασκήνιο ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Πολάκη, με τον πρώτο να στέλνει τελεσίγραφο προς τον δεύτερο.

Όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο λένε ότι ο βασικός λόγος που οδήγησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο τράβηγμα του χαλιναριού προς τον Πολάκη έχει να κάνει με το γεγονός ότι με τη γενικότερη στάση του υπονόμευε κάθε μετριοπαθή προσπάθεια από την πλευρά Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, ο νέος ένοικος της Κουμουνδούρου φαίνεται ότι δέχεται πιεστικές εισηγήσεις για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη διαγραφή Πολάκη, τις οποίες εν πολλοίς έχει υιοθετήσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X