Τι έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς κόντρα στον Άρη (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς κόντρα στον Άρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λίγες καλές φάσεις είχε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Άρης δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε 90 λεπτά στην OPAP Arena, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) και να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό και λίγες καλές φάσεις. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, όμως και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να απειλήσουν κυρίως από στατικές φάσεις.

«Καθαρή» ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες. Ο Άρης, ο οποίος παρατάχθηκε με την ίδια ενδεκάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ πριν από μερικά 24ωρα, ήταν άψογα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους, που έπαιξαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον Ολυμπιακό, να βρουν κενούς διαδρόμους. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι σε κάποιες αντεπιθέσεις βγήκαν με καλές προϋποθέσεις προς την αντίπαλη εστία, τις οποίες ωστόσο δεν μετέτρεψαν σε φάσεις.

Η ΑΕΚ, που παρατάχθηκε με επτά διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα της σε σχέση αυτούς που ξεκίνησαν στο Καραϊσκάκη (ο Αλμέιδα διατήρησε στο αρχικό σχήμα τους Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα και Τσούμπερ), είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ήταν ουσιαστική. Αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Τσούμπερ στο 44′ που έφυγε άουτ, γενικά δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με διαθέσεις να πιέσει από νωρίς και στο 48′ το μακρινό σουτ του Πόνσε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα. Γρήγορα, όμως, η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 68′ «άγγιξε» το γκολ με το πλασέ του Μορόν από πλάγια να περνά άουτ, ενώ στο 70′ ο Οντουμπάτζο μπλόκαρε το σουτ του Αραούχο από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 74′ ο Αθανασιάδης έκανε σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ μετά από δική του απομάκρυνση της μπάλας με γροθιές και το αριστερό βολέ του Ζουλ, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε στην υπεροπροσπάθειά του να πιάσει το σουτ. Στο 79′ ο Φαμπιάνο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, σε νέα μεγάλη ευκαιρία του Άρη, που άντεξε στο τέλος την πίεση της ΑΕΚ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X