Πέρεθ: Δεν εμπιστεύεται τον Εμπαπέ - Θέλει γραπτή την θετική του απάντηση

Πέρεθ: Δεν εμπιστεύεται τον Εμπαπέ - Θέλει γραπτή την θετική του απάντηση
Photo Credits: INTIME

Γραπτές εγγυήσεις από τον Εμπαπέ θέλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αν πρόκειται να συμβεί η μεταγραφή που φημολογείται εδώ και χρόνια, με τον Γάλλο στην Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φλορεντίνο Πέρεθ, φαίνεται πως δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Κιλιάν Εμπαπέ και θα χρειαστεί γραπτή επιβεβαίωση από τον ίδιο για μια επικείμενη συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φήμες λένε ότι η απόφαση είναι οριστική. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι όταν εκπνέει το συμβόλαιό του και θα γίνει επιτέλους παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ή μήπως όχι; Αυτή η πληροφόρηση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες από Μέσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Το «σίριαλ» έχει τραβήξει αρκετά και σε ένα βαθμό έχει «ταλαιπωρήσει» τον φίλαθλο κόσμο. Πόσο μάλλον τον Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει βάλει στόχο «ζωής» να φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι κινήσεις του Γάλλου σταρ όμως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον επιτυχημένο εφοπλιστή και πλέον ζητάει εγγυήσεις, εφόσον έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρότασή του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X