«Κοντά στον δανεισμό του Κάρμο της Πόρτο ο Ολυμπιακός»

«Κοντά στον δανεισμό του Κάρμο της Πόρτο ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Ο 24χρονος αμυντικός είναι κοντά στο να μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες έως το τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα στο θέμα της απόκτησης των στόπερ και φαίνεται πως πλησιάζει σε συμφωνία με τον πρώτο.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο 24χρονος αμυντικός είναι κοντά στο να μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες έως το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ και βρίσκεται εκτός των πλάνων των «δράκων», αγωνιζόμενος το τελευταίο διάστημα στη δεύτερη ομάδα.

Αγκάθι για τη συμφωνία αποτελούσε στις συζητήσεις η απαίτηση της Πόρτο για ενοίκιο ύψους ενός εκατ. ευρώ, αλλά και ο ορισμός οψιόν αγοράς πολλών εκατομμυρίων για το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Πέδρο Άλβες προσπαθεί να βρει τη λύση και φαίνεται πως είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με τους Πορτογάλους για τον Κάρμο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα και η Λιόν.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X