Εντολή Μελισσανίδη για Παναθηναϊκό-Κούγια: «Αγνοήστε τους επιδεικτικά!»

Σε ένα αερόστατο, με τον Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τις γραφικές ανακοινώσεις και δηλώσεις από το μέτωπο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία εντολή έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ανθρώπους της ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες μετά τα «γαβγίσματα» από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αγνοήστε τους».

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης είναι ξεκάθαρο απέναντι στις γραφικότητες που ξεκίνησαν από τον Αλέξη Κούγια μετά το μεγάλο διπλό της Ένωσης στην έδρα του Ολυμπιακού και συνεχίστηκαν χθες το απόγευμα με… χρονοκαθυστέρηση από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ «ξύπνησε» μια ολόκληρη ημέρα μετά το ντέρμπι με την Ένωση και αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ενώ μάλιστα σχεδόν με το σφύριγμα της λήξης είχαν βγάλει ανακοίνωση… 17 λέξεων. Και μια εύλογη απορία είναι μήπως η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ γραφόταν στον… Πειραιά και για αυτό άργησε να βγει.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ δεν απάντησε τίποτα στο σόου του Αλέξη Κούγια την προηγούμενη εβδομάδα στο Φάληρο που συνεχίστηκε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη και στην Κηφισιά την Κυριακή, αλλά ούτε και στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού χθες βράδυ. Η Ένωση κρατά αποστάσεις από τον πόλεμο που άνοιξαν… μόνοι τους σε Πειραιά και Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στους ανθρώπους της ΑΕΚ να αγνοήσουν κάθε τι που λέγεται καθώς θεωρείται στο στρατόπεδο της Ένωσης ότι όσα ισχυρίζονται είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα κ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν μιλάει κανείς για διαιτησία. Δεν θα πείτε το παραμικρό. Ούτε ανακοίνωση, ούτε τίποτα. Εμείς δεν θα καταντήσουμε σαν τους άλλους να μυξοκλαίμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X