Ανεπηρέαστη θέλει να παρουσιαστεί η ΑΕΚ μετά από 45 ημέρες απραξίας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-omada-e1379255032445Έπειτα από ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας, λόγω της διακοπής για τις γιορτές και στη συνέχεια της αποχής των διαιτητών από τα καθήκοντα τους, η δράση στις διοργανώσεις χάντμπολ ξεκινά και πάλι από σήμερα με τους αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην ΑΕΚ πάντως οι 45 ημέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας (στις 22/12 με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών), είχαν και κάποια θετική επίδραση, καθώς έδωσαν την ευκαιρία στους τραυματίες να επανέλθουν και να τεθούν ξανά στην διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη, ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των “κιτρινόμαυρων”.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, το πρόγραμμα για την Ένωση πέρα από τις προπονήσεις, περιελάμβανε και κάποια δυνατά φιλικά (κόντρα στους Αναγέννηση Βύρωνα, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και Ποσειδώνα Λουτρακίου) με τα οποία ο τεχνικός των νταμπλούχων είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του και να τους κρατήσει “αφυπνισμένους”. Οι “κιτρινόμαυροι” που σήμερα το απόγευμα θα διεκδικήσουν την πρόκριση της στους ημιτελικούς του Κυπέλλου απέναντι στην ΧΑΝΘ, θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο επηρεασμένοι από την πολυήμερη διακοπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και να συνεχίσουν δυναμικά προς την επίτευξη του βασικού φετινού στόχου τους, την επανάληψη της κατάκτησης του νταμπλ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X