Επιστροφή στη δράση με πρόκριση κόντρα στη ΧΑΝΘ θέλει η ΑΕΚ (18:00)

Επιστροφή στη δράση με πρόκριση κόντρα στη ΧΑΝΘ θέλει η ΑΕΚ (18:00)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ×ÁÍÈΜε καθυστέρηση δύο εβδομάδων, λόγω της αποχής των διαιτητών, η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (18:00) από τη ΧΑΝΘ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι “κιτρινόμαυροι” έχοντας αποκλείσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης τον Φοίβο Συκεών, θέλουν να φύγουν και το απόγευμα νικητές από την Θεσσαλονίκη, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Δούκα ή την Αναγέννηση Βύρωνα.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη ΧΑΝΘ όχι μόνο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και για την εξαιρετική παράδοση που έχει στον θεσμό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ τα τελευταία 5 χρόνια από την σεζόν 2008-2009 έχει φτάσει ισάριθμες φορές στα ημιτελικά του θεσμού και μάλιστα τις τέσσερις από αυτές έπαιξε στον τελικό, κατακτώντας δύο φορές το τρόπαιο!

Εκτός αποστολής για την Ένωση που βρίσκεται από χθες στην συμπρωτεύουσα  έμειναν οι τερματοφύλακες Δημήτρης Καφφάτος, Θάνος Συγγάρης και Ηλίας Κότσιρας αλλά και ο νεαρός ίντερ, Σπύρος Χερουβείμ που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη γνωρίζουν ότι στο Κύπελλο δεν υπάρχουν περιθώρια για “στραβοπατήματα” και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του θεσμού. Άλλωστε και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ζητήσει από τους “κιτρινόμαυρους” να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση στο ματς για να αποφευχθεί τυχόν γκέλα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X