Μόλις ξεκινήσει, άντε πιάστε τον

Μόλις ξεκινήσει, άντε πιάστε τον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kyratsoy-melissanidis1Όταν έχεις δει τόσα πιθανά και απίθανα στο ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ, είναι εύλογο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με επιφυλακτικότητα. Εστω και αν πίσω από τις εξελίξεις δεν βρίσκονται πια αδύναμοι παράγοντες που έψαχναν λίγη από τη δόξα του γηπέδου, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ωστόσο, έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, έπειτα από τη σιγουριά που αποπνέει εκείνος σε συνομιλίες του, φαίνεται πως τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Και μόλις ξεκινήσει, είμαι απόλυτα βέβαιος πως η ΑΕΚ θα συντρίψει οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί στον δρόμο της.

Είναι σημαντικό το σημείο που αναφέρω. Γι’ αυτό και απαιτεί απ’ όλους να έχουν εγρήγορση μέχρι την ημέρα που η ΑΕΚ θα αποκτήσει την άδεια και θα μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μελισσανίδης γνωρίζει καλά πόσο σημαντικές είναι αυτές οι 100 ημέρες. Πόσα μπορούν να κρίνουν στη διαδικασία και πόσα κέρδη μπορεί να έχει η ΑΕΚ από τη διαδικασία.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής, έστω και αν το γήπεδο δεν αποτέλεσε αιχμή της διαδικασίας (όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου), έδειξε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν τρικλοποδιές εκ των έσω. Οι λίγοι που ονειρεύονται πως μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια, γρήγορα θα αντιληφθούν πως έχουν θέση μόνο στο περιθώριο. Το οικονομικό το ελέγχει απόλυτα ο Μελισσανίδης, οι μελέτες βαίνουν προς οριστικοποίηση και κατάθεση.

Οι πιθανές πολιτικές εξελίξεις ενδεχομένως να είναι ένα ζήτημα. Ωστόσο, ακόμα και αν αλλάξει το κυβερνητικό στάτους και προκύψει νέος πολιτικός σχηματισμός, δεν θα μπορεί να σταθεί απέναντι στο όραμα ενός ολόκληρου λαού. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται το προσεχές διάστημα. Σκεφτείτε πως αν αυτή τη φορά τα έργα ξεκινήσουν, δεν θα υπάρχει κανείς που θα μπορεί να τα σταματήσει. Και το τέλος του 2015 θα βρει την ΑΕΚ με το νέο της παλάτι.

Υ.Γ.: Για την Ερασιτεχνική έχω σημαντικούς προβληματισμούς. Κυρίως επειδή οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι άνθρωποι που βάζουν το χέρι στην τσέπη μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για να έχουμε ξανά σύντομα ανάλογες επιτυχίες με αυτή του ανδρικού βόλεϊ, καλό θα είναι το σωματείο να προχωρήσει με όσους θέλουν και μπορούν.

Υ.Γ.1: Διαβάζω με ενδιαφέρον τα σχόλια σας για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ, όσες μπορούμε να πληροφορούμαστε τουλάχιστον ρεπορταζιακά. Είναι θεμιτό και εύλογο να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι πως στο τέλος όλοι κρίνονται. Ο προπονητής για τη δουλειά που εμφανίζει η ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής για τις μεταγραφικές επιλογές. Στην ΑΕΚ της νέας εποχής, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ουδείς στο απυρόβλητο. Και ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή, άμεσα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X