Στην κορυφή με γκολάρα του Σαββίδη αλά…Φαν Μπάστεν (VIDEO)

Στην κορυφή με γκολάρα του Σαββίδη αλά…Φαν Μπάστεν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

savvidis-savevski-batistaΕπειτα από το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της περιόδου 1988-89, η ΑΕΚ έδειχνε να αλλάζει επίπεδο. Η ομάδα είχε ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Σαβέβσκι και Μπατίστα, ήταν έτοιμη να επαναλάβει το επίτευγμα της. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή τιμωρία για τα επεισόδια στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ, φαίνεται πως διαδραμάτισε τον ρόλο της. Η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα, αν και προπορευόταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του. Και παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και μια μέρα σαν σήμερα του 1990.

Η Ενωση φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό στο Καραϊσκάκη και έκανε πάρτι. Προηγήθηκε με γκολ των Πατίκα και Σαβέβσκι, είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες, αλλά το γκολ που μνημονεύονταν για μήνες ήταν αυτό που έγραψε το τελικό 3-0. Ο Γιώργος Σαββίδης κινήθηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, πήρε τη μπάλα και με μονοκόμματο βολέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Καρασάββα. Ηταν ένα γκολ που έμοιαζε πολύ με αυτό που είχε πετύχει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δύο χρόνια πριν, στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”8DCgemW0hPA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X