Την Τετάρτη με ΧΑΝΘ για το Κύπελλο οι "μάγκες"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-hanth alvanosΤην Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας του χάντμπολ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τη ΧΑΝΘ. Επίσης, οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 8-9/2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5/2/2104 θα διεξαχθούν οι αγώνες Κυπέλλου Ανδρών και το Σαββατοκύριακο 8-9/2 θα διεξαχθούν μεταξύ άλλων οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Διευκρινίζεται ότι στο δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στις 2/2/2014 σχετικά με την διεξαγωγή αγώνων την Τετάρτη 5/2, η αναφορά στην «Α1 Ανδρών» αφορούσε τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών που μετέχουν τα σωματεία της Α1 Ανδρών. Η τελική κατάρτιση του προγράμματος όλων των κατηγοριών θα ανακοινωθεί την Τετάρτη μετά και την συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ την Τρίτη 4/2/2014”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X